account manager export

In verband met een sterke expansie van de exportactiviteiten, zijn wij op zoek naar een ondernemende internal account manager. Je bent vooral geïnteresseerd om je internationaal verder te ontwikkelen in de (technische) exportverkoop. Slechts enkele jaren ervaring in de export (commerciële buitendienst en/of binnendienst) is gevraagd. Het gaat vooral om enthousiasme en de wil om zich verder te internationaal te ontwikkelen. Vandaar dat wij graag in contact komen met deze enthousiaste en ondernemende

Export Account Manager (m/v)

Als export account manager ben je het aanspreekpunt voor bestaande buitenlandse partners en klanten voor de verkoop van en advies over BBA Pumps producten. In samenspraak met het exportmanagement en met technische ondersteuning, ben je in staat actief klanten te adviseren. Een pragmatische no-nonsense aanpak staat daarbij voorop. Deze functie is een quick start naar een buitendienst exportmanagement positie!

 

Introductie

- het begeleiden en/of realiseren van verkoopaanvragen in diverse exportmarkten.
- onderhouden en versterken van bestaande relaties in het buitenland.
- acquisitie en professioneel relatieonderhoud door intensief klantencontact.
- zelfstandig initiëren en bewerken van nieuwe aanvragen, offertes en orders.
- bijdragen aan het vergroten van de omzet en het resultaat.
- voorbereiden en deelnemen aan internationale beurzen.
- adviseren over producttoepassingen aan de lokale partners en klanten.

Functie eisen

Exportervaring
industriële toelevering
Aantal jaren ervaring (min)
1 tot 3 jaar
Voor export naar
Europa Totaal
Marktkennis
B2B MARKT
Opleiding (hbo/wo)
commercieel / business
Talen
Nederlands- Engels-Duits
Reisfrequentie
<25%
Salaris
EUR n.o.t.k



Volledige vacature omschrijving

Uitdaging voor een ambitieuze  export account manager, die met een internationale sales carrière verder wil doorgroeien!

Onze opdrachtgever, BBA Pumps BV, gevestigd in Doetinchem (GLD), ontwikkelt, produceert en verkoopt diverse pompinstallaties (zoals centrifugale en zuigerpompen), die worden toegepast in de wegen- en waterbouw, bouwprojecten, materieelverhuur en bronbemaling. BBA Pumps is een internationaal opererende onderneming met vestigingen in Apeldoorn, Doetinchem. Buiten Nederland maakt BBA Pumps wereldwijd een gestage omzetontwikkeling door, via lokale distributeurs of direct via eindgebruikers, met innovatieve productconcepten voor bovengenoemde pomptoepassingen. BBA Pumps wordt gekenmerkt door een informele en zeer collegiale sfeer met een no-nonsense mentaliteit. Kennis van details, een gerichte klantenservice en inzicht in de producttoepassingen bij de klant staan voorop.

2022-02-25

Sollicitatie informatie:

Alle reacties lopen via ExportSelect. Voor meer informatie kun je onderstaand contact opnemen met ExportSelect.

Alle vacatures zijn altijd bedoeld voor M/V

Voor het versturen van je sollicitatie kun je gebruikmaken van bovenstaande reactie link.

Delen