exportmanager

Een uitdagende exportmanager vacature om wereldwijd bij te dragen aan de strijd tegen voedselverspilling en een duurzamere samenleving. Voor de opbouw van een wereldwijd professioneel distributienetwerk zoeken wij dan ook een ondernemende

    Exportmanager (m/v)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het invullen van distributeursmanagement in samenspraak met de business development manager. Afhankelijk van de fase van marktontwikkeling, zal de exportmanager de verantwoordelijkheid krijgen om samen met de lokale distributeur, de afzet van de apparatuur van Contronics in de markt te vergroten. Momenteel zijn er wereldwijd diverse bestaande distributeurs, die verder geprofessionaliseerd dienen te worden.

Introductie

- resultaat- en omzetverantwoordelijk voor benoemde distributeurs.
- nieuwe distributeurs selecteren, contracten opstellen en hun werkwijze bewerken.
- begeleiden en ondersteunen van de lokale verkoopactiviteiten en marktontwikkelingen.
- ontwikkelen en onderhouden van relaties met bestaande (en nieuwe) distributeurs over o.a. prijzen, product service, marketing ondersteuning etc.
- training, en productadvisering aan de distributeursorganisatie.
- regelmatige deelname aan beurzen, sales conferences.

Functie eisen

Exportervaring
Divers
Aantal jaren ervaring (min)
3 tot 5 jaar
Voor export naar
Wereldwijd
Marktkennis
B2B MARKT
Opleiding (hbo/wo)
commercieel / business
Talen
Nederlands- Engels
Reisfrequentie
25-50%
Salaris
EUR € 5500-6000



Volledige vacature omschrijving

Onze opdrachtgever, Contronics BV gevestigd in st-Oedenrode, maakt “dry misting” apparatuur, dat een dekentje van mist legt over verse producten (zoals groente, fruit, vlees en vis), zodat deze langer vers blijven. Door de hele keten, vanaf oogst tot aan de productpresentatie in de supermarkten, wordt daarmee bederf en verspilling aanzienlijk teruggedrongen en wordt de houdbaarheid verbeterd met minder plastic verpakkingen en een betere productpresentatie. Zie ook www.contronics.nl

De “mist machines” van Contronics, zijn het meest zichtbaar in de supermarkten, maar de klanten van Contronics zitten verspreid door de hele vers keten; zoals bij telers in koelcellen, koeltoonbanken en voor industriële toepassingen bij levensmiddelenfabrikanten. Contronics is wereldwijd actief via distributeurs en directe accounts en maakt een sterke internationale groei door.

2022-05-31

Sollicitatie informatie:

Alle reacties lopen via ExportSelect. Voor meer informatie kun je onderstaand contact opnemen met ExportSelect.

Alle vacatures zijn altijd bedoeld voor M/V

Voor het versturen van je sollicitatie kun je gebruikmaken van bovenstaande reactie link.

Delen