ExportSelect Young Talent

Introductie

Een internationale sales /exportmanagement carrière starten? Ben je iemand met veel energie, ambitie en die leergierig is? Maar ook met een grote dosis doorzettingsvermogen!

Functie eisen

Exportervaring
NVT
Aantal jaren ervaring (min)
1 tot 3 jaar
Voor export naar
Wereldwijd
Marktkennis
B2B en B2C MARKT
Opleiding (hbo/wo)
commercieel / business
Talen
Nederlands- Engels
Reisfrequentie
25-50%
Salaris
EUR € 4000-4500Volledige vacature omschrijving

Internationaal ondernemen en exporteren begint met het doorgronden van de interne organisatie, exportstrategie, transport voorwaarden en het doorgronden van levering- en betalingsvoorwaarden etc. Je komt stap voor stap meer in contact met buitenlandse klanten of distributeursnetwerken, je bent betrokken bij handelsbeurzen en je wordt een zelfstandig aanspreekpunt voor klanten en ook zelf verantwoordelijk voor exportbudgetten.

Wij zijn continue opzoek naar kandidaten vanaf HBO niveau, die internationaal willen doorgroeien in export of eventueel op termijn naar het buitenland willen. Veelal wereldburgers, die het prettig vinden om in een internationale no-nonsense en pragmatische organisatie te werken.

Young Export Talent m/v

Waar ligt je ambitie?
- de werkwijze van een internationale verkoop en verkooporganisatie.
- verkoop gesprekken in het buitenland, offertes opstellen en afsluiten
- intern samenwerken met alle betrokken afdelingen (zoals marketing, logistiek, finance, productontwikkeling e.d.
- samenwerken met klanten, distributeurs, afspraken maken over assortimenten, verkoopplanning en de marketing ondersteuning etc.
- internationaal relatie onderhoud en business development aanpak.

In een exportmanagement functie ga je ontdekken hoe export werkt, wat het betekent om in een internationale dynamiek ervaring op te doen. Spreek je één of meerdere buitenlandse talen en heb je de ambitie om veelvuldig internationaal te reizen? Dan is dit een opstap naar een exportmanagement carrière, met veel buitenlandse klanten contacten, reizen en het ontdekken van lokale culturen. 

Veel van onze relaties zijn opzoek naar leergierige en dynamische (young) professionals die een internationale of export carrière ambiëren. Toonaangevende Nederlandse producenten of handelsfirma’s in de B2C of B2B, die allemaal over de grens ondernemen. Vaak vanuit “learning by doing”, aangevuld met interne of externe opleiding, taalcursussen, cultuurtraining etc.

2023-02-20

Sollicitatie informatie:

Alle reacties lopen via ExportSelect. Voor meer informatie kun je onderstaand contact opnemen met ExportSelect.

Alle vacatures zijn altijd bedoeld voor M/V

Voor het versturen van je sollicitatie kun je gebruikmaken van bovenstaande reactie link.

Delen