Focus op export sales


Onze gespecialiseerde Search & Selectie voor export (sales) management richt zich vooral op het vinden van de juiste kandidaat via ons netwerk en via onze gerichte online recruitment strategie in combinatie met onze persoonlijke linkedin voor de exportdoelgroep. Deze mix van gerichte zoekstrategieën is zeer succesvol gebeleken.

De focus ligt hierbij op kandidaten met de juiste talenkennis, relevante branchekennis en landenervaring en die bedreven zijn in de omgang met cultuurverschillen, ervaring hebben met lokale distributiestructuren en gewend zijn om te reizen.

Dit geldt bijvoorbeeld voor kandidaten voor de vacature exportmanager, area- of international account manager. Met deze specialisatie op de arbeidsmarkt, vinden wij voor elke exportvacature de juiste kandidaat.


Nieuw: Voor een snelle effectieve aanpak voor new business development projecten of voor tijdelijke overbrugging van sales management, bieden we Export Interim oplossingen. Veelal zzp-ers met exportervaring, landen- en relevante branche kennis.