Interim management internationaal & export

Interim management expertise voor export en international business development, scherp gesegmenteerd naar branche, exportland/regio en klantenkennis. Maak ook gebruik van het grootste internationale kandidatennetwerk van Nederland.


Voor business development succes bij (onbekende) nieuwe markten?

Voor het openbreken van nieuwe markten, weet je vooraf eigenlijk niet zeker of het succesvol zal zijn of dat het huidige management zelf alle exportkennis in huis heeft.
Dé oplossing is om interim management in te huren met alle kennis over deze exportmarkt, de juiste distributiestructuren kent en de lokale contacten al heeft. Je weet dan ook snel en zeker of je product succesvol kan worden in deze nieuwe markt, voordat je verder investeert.

Voor vervanging of herstructurering van de exportorganisatie?
Soms is de juiste exportvacature niet in te vullen met de beste kandidaat. Of soms is er een tijdelijke oplossing nodig of wordt er voor de huidige exportafdeling een andere werkwijze of opzet noodzakelijk geacht. Een interim-manager export kan dan uitkomst bieden. Hij /zij weet wat het betekent om internationaal te werken en kan nieuwe inzichten brengen.

Onze werkwijze:
Wij selecteren een passende interim manager, op basis van een eenmalige searchfee. De voorselectie en het advies over de juiste interim kandidaat verzorgen wij. De afspraken (over tarieven, opdrachtbeschrijving, tijdsduur)worden afgesproken tussen opdrachtgever en een zelfstandige interim-manager (zzp). 

Ons bestaande netwerk voor Internationaal Interim Management.
In ruim 18 jaar hebben wij een netwerk opgebouwd met kandidaten voor export sales en internationaal management. Daarbij zoeken wij altijd naar "de rode draad" in het CV met betrekking tot interculturele managmentvaardigheden, branche- en landenervaring. Want een interim manager via ExportSelect moet direct toegevoegde waarde leveren en kunnen bijdragen aan de internationale groei.